Юлія Козир підтвердила, що Олена Зайцева більше не її клієнт / фото УНІАН

Адвокат Юлія Козир розповіла, чому вона не стала оскаржувати судове рішення щодо Олени Зайцевої у суді другої інстанції та чи є шанс у нового адвоката виграти апеляцію.

26 березня 2019 року, в останній день подачі апеляції у справі про ДТП на Сумській, документ у Київський районний суд Харкова подала Юлія Плетньова - адвокат, яка не брала участі у процесі, пише КHARKIV Today.

Її друга захисниця, Юлія Козир, підтвердила, що Олена Зайцева більше не її клієнт.

Відео дня

Читайте такожАварія у Харкові із шістьма жертвами: Зайцева оскаржила вирок суду

"Я розірвала договір із Зайцевою. За обопільним бажанням, за згодою сторін. З текстом апеляції я не ознайомлювалася", - прокоментувала вона ситуацію.

Разом з тим адвокат не відкидає, що у її колеги є шанси на позитивний результат справи.

"Перш за все, обов'язково суд повинен був застосувати пом'якшувальні обставини - часткове відшкодування шкоди потерпілим та щире розкаяння. Це дві тези, які прямо вказані в законі й інші норми права вказують на те, що суд не може проігнорувати їх. Ця імперативна норма. Думаю, перспектива для апеляції щодо Зайцевої є", - розповіла Козир.

Як повідомлялося, вирок у справі про аварію на Сумської Київський райсуд Харкова виніс 26 лютого. Обох обвинувачених - Геннадія Дронова та Олену Зайцеву - засудили до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування на три роки.

26 березня стало відомо, що фігурантка смертельної аварії з шістьма жертвами у Харкові Олена Зайцева оскаржила вирок суду.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 жовтня 2017 року. В результаті аварії загинули шість осіб, ще стільки ж отримали травми.