Поліція затримала 12 футбольних фанатів / фото 112.ua

В Одесі затримали 12 футбольних фанатів, які порушували громадський порядок біля стадіону «Чорноморець» перед матчем за Суперкубок України між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем».

Читайте такожШахтар погуляв по Одесі перед матчем проти Динамо за Суперкубок України (фото)

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, за попередньою інформацією, зазначені особи намагалися затіяти бійку в Центральному парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка, де розташований вищезгаданий стадіон. Зокрема, провокували інших людей тощо.

Відео дня

«У відділ поліції для з'ясування обставин доставлено 12 уболівальників однієї з команд - учасниць сьогоднішнього футбольного матчу», - повідомили в главку.

Як наголошується, один з цих уболівальників образив співробітника поліції, який несе службу з охорони громадського порядку при вході на стадіон.

В управлінні додали, що після встановлення осіб уболівальників і обставин події вирішуватиметься питання про правову кваліфікацію їхніх дій.

Як повідомляв УНІАН, за даними ГУ Нацполіції в Одеській області, в Одесі під час матчу за Суперкубок України між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем», який проходить на стадіоні «Чорноморець», можливі провокації.

Також, за інформацією правоохоронців, готуються акції протесту представникам влади і порушення роботи громадського транспорту, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в місті.

Громадський порядок забезпечують під час матчу 1,2 тис. правоохоронців.