За порядком під час матчу слідкуватиме максимальна кількість правоохоронців / фото: ФК Шахтер

В Одесі під час матчу за Суперкубок України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" можливі провокації.

Читайте такожДинамо - Шахтар: онлайн-трансляція матчу за Суперкубок України

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, сьогодні матч за Суперкубок України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який відбудеться на стадіоні "Чорноморець", відвідає велика кількість людей, серед яких - вболівальники з полярними поглядами.

Відео дня

"У поліцію вже надійшла інформація про можливу готовність окремих груп уболівальників вчинити хуліганські дії, як на території міста, так і безпосередньо на стадіоні під час футбольного матчу", - повідомили в главку.

Також, за даними поліції, готуються акції непокори представникам влади та порушення роботи громадського транспорту, що може призвести до дестабілізації ситуації в місті.

Як зазначається, для безпеки громадян на стадіон, розташований у парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка, та вулиці міста вийде максимальна кількість правоохоронців, які стежитимуть за громадським порядком до завершення матчу.

Перед початком матчу стадіон і прилеглу до нього територію вибухотехніки та кінологи перевірять на наявність небезпечних предметів.

У поліції підкреслили, що на будь-які порушення правопорядку правоохоронці реагуватимуть миттєво, жорстко і безкомпромісно.