У  поліції Києва стверджують, що наразі порушень не зафіксували / facebook.com/UA.KyivPolice

Активісти у рамках акції «Варта на Банковій» планують провести під Офісом президента всю ніч – доки не стануть відомі результати перемовин «нормандського саміту».

Про це повідомляє ГО «Чорна гвардія» на Facebook.

Читайте такожУкраїна демонструє прогрес у людському розвитку, незважаючи на збройний конфлікт на Донбасі - ООН

Відео дня

«Друзі, судячи з інформації, що надходить з Парижа, результати перемовин ми дізнаємося не о 20:00, як планувалося, а не раніше 22:00. Можливо, це станеться ще пізніше. Тому ми вже гарантовано лишаємось на мінімум на цю ніч», – йдеться у повідомленні.

Водночас у поліції Києва стверджують, що наразі порушень не зафіксували. В урядовому кварталі нині перебувають понад 800 учасників акції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, приблизно о 18.30 (за київським часом) в Парижі розпочалася зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату». Перед початком чотиристороннього саміту президент України провів окремі двосторонні зустрічі з лідерами Франції та Німеччини.

За попереднім графіком, зустріч у «нормандському форматі» повинна була початися о 17.00 (за київським часом), але її початок було перенесено майже на півтори години.

Як зазначили в Офісі глави держави, головне питання порядку денного - обговорення подальших кроків і термінів встановлення миру на Донбасі. Очікується, що після завершення саміту буде підготовлено комюніке.