Після стрілянини у місті посилили заходи безпеки /  Фото УНІАН

Після стрілянини, яка сталася 7 лютого, вулиці міста Мукачева цілодобово патрулюватиме Нацгвардія.

Читайте такожПовернення у 90-ті: у Мукачеві серед білого дня сталася стрілянина, є поранені (фото, відео)

Про це йдеться у повідомленні на сайті Національної гвардії.

Відео дня

"У зв’язку з оперативною обстановкою, скоєнням ряду правопорушень в місті Мукачево, з метою надання допомоги органам Національної поліції, для стабілізації криміногенної обстановки в місті та Мукачівському районі Закарпатської області залучено оперативний резерв Національної гвардії України", - йдеться у повідомлення.

Зокрема, для охорони громадського порядку в місто Мукачево прибули військовослужбовці полку оперативного призначення імені Івана Богуна. Також залучено гвардійців 2 Галицької бригади. Публічний порядок в місті спільні патрулі гвардійців та працівників поліції охоронятимуть цілодобово з 9 лютого.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 лютого вранці в Мукачеві на вул. Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення.

За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку. Постраждалих госпіталізовано. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту і розшукують зловмисників.

Дану подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Мукачівська міськрада на термінового скликаному позачерговому засіданні схвалила звернення до президента України Володимира Зеленського щодо криміногенної ситуації в місті та діяльності правоохоронних органів.