Цетн міста заблоковано \ Київ оперативний

В урядовому кварталі поблизу будівлі Кабінету міністрів відбувається мітинг. Ще два мітинги проходять на Банковій.

Читайте такожМітинг проти "ринку землі": біля Ради сталося декілька сутичок (відео)

Як повідомляє спільнота "Київ оперативний" в соцмережі, проїзд центральними вулицями заблоковано, тому дану ділянку краще об’їхати.

Відео дня

Зокрема, під Кабміном зібрались учасники акції проти дій директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника. За даними ЗМІ, кількість протестуючих досягла близько 2000. Люди вийшли на проїжджу частину вулиці Грушевського і перекрили рух транспорту.

Крім цього, біля Офісу президента, на вулиці Банковій, почалися два мітинги. На один з них - під назвою "Save ФОП" - вийшли представники малого і середнього бізнесу з вимогами про зміни в законодавстві. Інший мітинг - проти законопроектів про медіа і дезінформацію.

За деякими даними, автобуси з підприємцями, які хотіли взяти участь в акції, не пропускали до столиці.

Внаслідок акцій деякі відрізки центральних вулиць стали в заторах і тягнучках. Закрема ускладнено рух на Хрещатику у бік вулиці Грушевського. Є тягнучка на Прорізній, Богдана Хмельницького, Володимирській, Миколи Лисенка.

Як повідомляв УНІАН, правоохоронці посилили заходи безпеки у центрі Києва. У поліції розповіли, що сьогодні у центрі міста анонсовано проведення кількох масових акцій, зокрема під адміністративними будівлями держорганів.