Тіло загиблого адвоката знайшли за 27 кілометрів від Жашкова / facebook.com/novakachovka

Тіло загиблого адвоката Юрія Грабовського було знайдено в залишеному колишньому колгоспному саду за 27 км від міста Жашків Черкаської області.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив сьогодні на брифінгу в Києві.

Читайте такожАдвоката Грабовського жорстоко вбили, добивши контрольним пострілом - Матіос

Відео дня

«Невелика група представників «Альфи», військової прокуратури та оперативних співробітників СБУ виїхала на територію Київської області та, починаючи з 19.00 до 4 ранку, ми шукали місце захоронення і місце вбивства адвоката Грабовського», - заявив він.

«О 4 годині відразу після місця, вказаного затриманим (другим підозрюваним у вбивстві адвоката - УНІАН) в лісі, точніше в закинутому колишньому колгоспному садку за 27 км від міста Жашкова, при розкопуванні наткнулися на тіло загиблого адвоката Грабовського», - додав Матіос.

Як повідомляв УНІАН, 10 березня стало відомо про зникнення адвоката Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Грабовський був захисником російського «ГРУшника» Олександра Александрова, затриманого на Донбасі у травні 2015 року.

20 березня в Одесі було затримано одного з підозрюваних у викраденні Грабовського.

Читайте такожКолеги Грабовського озвучили найбільш обговорювані версії вбивства адвоката

Сьогодні, 25 березня, Національна асоціація адвокатів України поінформувала, що адвокат Грабовський, який був оголошений зниклим безвісти, знайдений убитим.

Також сьогодні Матіос заявив, що правоохоронці затримали другого підозрюваного у вбивстві адвоката Юрія Грабовського, який вказав на місце та обставини злочину.