Самойлова представлятиме РФ на Євробаченні / spletnik.ru

Окрім загальних питань проведення, як от довжина червоної доріжки на церемонії відкриття, або ж оголошення зірок, котрі відкриють конкурс, на заході підняли питання учасниці від Росії, передає ТСН.

Відомо, що країну представить дівчина з інвалідністю – Юлія Самойлова. Проблемним питанням, через яке СБУ перевірить можливість в'їзду артистки на територію України, стали її виступи в Криму. При цьому сама виконавиця жодних проблем не бачить та наголошує, що на поїздку до Києва налаштована позитивно.

Читайте такожКлімкін прокоментував участь Самойлової у Євробаченні-2017 від Росії

Відео дня

Журналіст "Радіо Свобода" Ольга Ремовська повідомила, що В'ячеслав Кириленко та супервайзер "Євробачення" Йон Ола Санд висловилися стосовно співачки з Росії. Так, у своєму блозі вона написала цитати організаторів конкурсу.

"З боку Європейської мовної спілки претензій до російської делегації немає, справа за рішенням української влади", - передає слова Йона Ола Санда журналістка.

При цьому Кириленко на брифінгу наголосив, що це питання "потребує додаткового вивчення, чим українські служби зараз і займаються".

За словами віце-премєр-міністра України рішення стосовно Юлії Самойлової буде прийняте на основі закону та "у дусі Євробачення".

Організатори музичної першості повідомили, що на церемонії її відкриття 7 травня буде простелена червона доріжка довжиною у 265 метрів, а саме Євробачення у Києві відкриють тренер проекту "Голос країни-7" Джамала, Руслана, Олег Скрипка і "Друга Ріка".