Президент привітав бойовий склад Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з професійним святом / facebook.com/petroporoshenko

Президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради Національної безпеки та оборони привітали бойовий склад Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з професійним святом, яке відзначається сьогодні, 29 липня.

«Сили спеціальних операцій – гордість Збройних Сил України.Вітаю воїнів!», - зазначив Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

«Сильні, витривалі, безстрашні та мужні – такі наші воїни спецпризначенці, вони виконують найважчі бойові задачі», - написав у соціальній мережі Гройсман.

Відео дня

Прем’єр подякував воїнам за віддану службу.

Читайте такожМуженко розповів про допомогу США, яка "значно посилює ЗСУ"

За словами Турчинова, створення підрозділів Сил спеціальних операцій було одним із важливих кроків реформування Збройних Сил України за стандартами НАТО. Секретар РНБО нагадав, що їх призначення - вирішувати найскладніші задачі в найнебезпечніших бойових умовах, зокрема, і в тилу ворога.

«Переконаний, що солдати і офіцери Сил спеціальних операцій готові гідно виконати поставлені перед ними завдання. Тому що до цих Сил відбиралися найкращі солдати і офіцери, які мають за плечима значний бойовий досвід. Багато з них за мужність і героїзм отримали заслужені державні нагороди», - підкреслив Турчинов.

Він наголосив, що Сили спеціальних операцій стали взірцем для всіх ЗСУ, прикладом мужності, відваги та професіоналізму.

«Ви - потужна сила нашої армії, гордість нашої країни, гідні продовжувачі славетних традицій українського війська! Зі святом, дорогі друзі! Нехай Господь благословить вас і ваші родини!», - додав секретар РНБО.