Невідомий зробив неправдиве повідомлення про мінування

«Телефонний терорист» не став називати свої особисті дані, але зазначив, що вибуховий пристрій спрацює рівно о 17 годині.

Правоохоронцями були вжиті всі заходи, щоб забезпечити безпеку співробітників підрозділу міліції та громадян. На місце можливого здійснення вибуху прибули вибухо-технічна група НДЕКЦ при УМВС та кінологічна служба.

Після проведення ретельного обстеження адміністративної будівлі та прилеглої території ніяких пристроїв, які представляли загрозу для життя і здоров'я людей, правоохоронці не виявили.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі невідомий повідомив про мінування облрадиЗа фактом неправдивого повідомлення слідчим відділом Березанського РВ УМВС порушено кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.383 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», санкція якої передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до двох років. Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюється особа «телефонного терориста».