У вівторок, 7 вересня, нардепи вийшли з канікул - розпочала роботу шоста сесія Верховної Ради ІХ скликання. Тож кореспондент УНІАН навідався до їдальні парламенту та показав, чим годуватимуть народних обранців.

Читайте такожЧим і за скільки годують нардепів: з'явилися свіжі фото меню РадиНайдорожчі позиції у меню ВР - рибні страви, такі як філе сьомги та філе сьомги гриль (174 та 182 грн відповідно), тартар із сьомгою та авокадо (241 грн).

Відео дня

Поласувати окрошкою у їдальні Ради коштує 59 гривень, борщем - 51 гривню. За другі страви потрібно віддати від 39 до 216 грн. Гарніри (пюре, каша гречана, рис варений) обійдуться до 44 грн.

Солодощі тут теж недорогі, найбільше доведеться віддати за десерт "Білосніжка й сім гномів" у стаканчику - 63 грн.

Як повідомляв УНІАН, на вхід до їдальні Верховної Ради для журналістів також запровадили спеціальні картки. Відтепер одночасно в їдальні може перебувати лише 12 представників засобів масової інформації.

Раніше таке обмеження становило 8 осіб. При орієнтовній щоденній кількості журналістів у пленарні дні до 120 осіб. І якщо раніше заходити журналісти могли через обидва входи до їдальні, то тепер лише через один.

Картка видається, коли представник ЗМІ заходить до їдальні, а коли він виходить, він має здати її.