t.me/suspilnekherson

21:49 Дніпро: два ракетні удари по нафтобазі, пошкоджено бензовози. Постраждалих нема.

Про це повідомляє голова облради Микола Лукашук.

21:30 Ірина Верещук про роботу гуманітарних коридорів та грошову допомогу 30 березня.

Відео дня

21:23 ЗСУ потужно вдарили по колоні ворожої техніки (фото)

ЗСУ знищили важку техніку окупантів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua/

20:51 Президент України Володимир Зеленський провів годинну телефонну розмову з Президентом США Джозефом Байденом.

20:18 ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики почали програму грошової підтримки постраждалих від війни – ОП.

Допомогу за певної умови можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років, зазначив Кирило Тимошенко.

Детальніше.

19:34 РФ здійснює злочини проти людяності.

18:50 "Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень.

Наприкінці березня "Укрпошта" розпочала виплати пенсій за квітень у всіх регіонах України, включаючи складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей. Джерело

17:20 У Голій Пристані окупанти викрали 8 людей. Серед них - Голопристанський міський голова Олександр Бабич та староста Старої Збур'ївки Віктор Маруняк. Ситуація щодо міського голови, якого було викрадено 29 березня, залишається незмінною - його місцеперебування невідомо, кажуть у міськраді.

12:16 У Херсоні невідомі викрали священника Сергія Чудиновича. Як розповіли у храмі, де служить Чудинович, його викрали приблизно о 8:30 ранку 30 березня. Що з ним зараз та де він перебуває - ніхто не знає.

12:13 Російські військові обстріляли цивільні об'єкти у Нововоронцовці, внаслідок чого пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. Обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. Наразі встановлюють кількість травмованих та масштаби руйнувань.