Об'їзд мосту вантажівки здійснюватимуть через Світловодськ / фото uk.wikipedia.org

У Кременчуці (Полтавська обл.) із 29 липня до 1 вересня буде обмежено рух автотранспорту Крюківським мостом через проведення капремонту двох стиків.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було ухвалено сьогодні на нараді керівництва Південної залізниці та мерії Кременчука.

Як заявив головний інженер Південної залізниці Юзеф Тулей, один стик ремонтуватимуть цілодобово протягом 14 днів (7 днів одну смугу руху і 7 днів другу).

Відео дня

«Один стик знаходиться при в'їзді на міст зі сторони центру міста, а другий – зі сторони Крюкова... Кожна смуга на стиках буде перекрита 7 днів. Це якщо не завадить погода», - сказав Тулей.

Він констатував, що для доставки пасажирів із одного берега Дніпра на інший «Південна залізниця» запустить додаткові поїзди.

Своєю чергою, мер Кременчука Віталій Малецький повідомив, що об'їзд транзитного вантажного транспорту здійснюватиметься через Світловодськ.

За повідомленням патрульної поліції, в передмістях Кременчука – на трасах Київ-Запоріжжя, Полтава-Олександрія – у Білецьківці, Недогарках, Соснівці та в Піщаному вже встановлено відповідні інформаційні знаки. В патрульній поліції зазначили, що обмежень руху вантажного транспорту дамбою Кременчуцької ГЕС через Світловодськ немає.

Довідка. Крюківський міст – суміщений двох'ярусний автомобільно-залізничний міст через річку Дніпро в Кременчуці, що з'єднує правобережну частину міста, Крюків, із лівобережною. Через міст проходять дві траси державного значення Київ - Запоріжжя та Полтава - Олександрія. За добу мостом проїжджає до 3 тис. вантажних автомобілів.