Жінка перебуває в реанімації / фото УНІАН

У Харкові в лікарні в реанімаційному відділенні перебуває 36-річна жінка, яка задушила свого 2-річного сина, а потім намагалася вчинити суїцид, викинувшись з вікна квартири на 4 поверсі.

Вона перебуває під вартою, повідомляє "Редпост. Новини Харкова". Відзначається, що внаслідок падіння жінка отримала різні травми, зокрема, переломи ребер і перелом кісток тазу. Медики кажуть, що загрози її життю немає.

Харків'янка розповіла слідчим, що скоїла вбивство і спробу самогубства після того, як дізналася, що невиліковно хвора. Також жінка відмовилася від надання свідчень, посилаючись на ст. 63 Конституції України.

Відео дня

Читайте такожНазвано причину смерті півторарічної дівчинки на Волині

Якщо її провину доведуть у суді, вона може отримати покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, яке передбачено п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство малолітньої дитини").

Як повідомляв УНІАН, 8 грудня у Харкові жінка задушила 2-річного сина і викинулася з 4 поверху квартири. Прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, що жінка сама виховувала дитину і жила зі своїм батьком. Вона сама зізналася поліції у вбивстві.

Жінка раніше не судима, перебувала в декреті, одна виховувала дитину.

"Знаряддя вбивства: ймовірно пояс від халата, який був знайдений на місці злочину", - повідомили в прокуратурі.