Фото ua.depositphotos.com

Побутова пральна машина є практично в кожному будинку, і ми активно користуємось її функціоналом. Поряд із домашньою технікою є пральні машини для пралень. Вони відрізняються від звичних моделей з вертикальним або фронтальним завантаженням, які можна побачити в будь-якому гіпермаркеті техніки. Чим саме?

Опишемо кілька ключових відмінностей. Отримати детальну інформацію, ознайомитись з каталогом пральних машин для пралень, а також уточнити ціни ви можете за посиланням.

Обсяг завантаження

Відео дня

Середньостатистична пральна машина може прати 5 кілограм білизни. У деяких моделях зі збільшеним об'ємом барабана можна прати 6-7 кілограмів.

Професійні пральні машини, які стоять у пральних, хімчистках, готелях та готелях мають більшу межу завантаження барабана. У середньому максимально допустима вага сухої білизни становить 50-60 кілограмів, а деякі моделі можуть прати 100 і більше кілограмів білизни.

Це дозволяє за відносно короткий термін прати великий об'єм постільної білизни, скатертин, рушників, уніформи та інших речей, що активно використовуються, наприклад, у ресторанному чи готельному бізнесі.

Режими прання

Звичайна пральна машина витрачає близько 2 годин на прання бавовняних речей за температури води 70-90 градусів. Професійні пральні машини для пралень прають речі швидше – близько 40 хвилин за температури води 70-90 градусів.

Зниження часу прання не позначається на якості процесу. Час заощаджується за рахунок швидкого нагрівання води, так як у професійних моделях встановлені потужніші нагрівальні елементи.

Крім того, у професійних машинах набагато більше режимів прання та більше параметрів налаштування. Якщо у звичайній домашній техніці є 5-10 режимів, то у професійних пральних машинах – 50-150 режимів.

Ресурс техніки

Домашня техніка не розрахована на активну експлуатацію. Запускати звичайну пральну машину понад 8-10 разів на тиждень не рекомендують. Професійні пральні машини можуть працювати практично безперебійно (20 годин на добу) протягом багатьох років. Як зазначають виробники, професійна техніка розрахована загалом на 30 тисяч циклів прання.

Крім того, професійна техніка розрахована на роботу з більш агресивними хімікатами та засобами для чищення, які не використовуються в домашніх умовах.