Черговий скандал в "УЗ" / Фото УНІАН, Борис Корпусенко

Пасажирка потягу «Укрзалізниця» розповіла в мережі про неприємний досвід з залізничним перевізником під час весільної подорожі з коханим.

Про це йдеться у повідомленні користувачки Aelita Van Deyer у Facebook.

Як виявилось, проблеми з температурним режимом у поїздах влітку спостерігаються не тільки в дешевих вагонах, а й у купе з кондиціонерами. За словами пасажирки, під час 9,5-годинної поїздки через спеку не вдавалося ні заснути, ні провітрити номер.

Відео дня

Річ у тому, що у поїздах з кондиціонерами заборонено відкривати вікна, щоб не пошкодити роботу приладу. Однак що в такому випадку робити з поламаним механізмом – у компанії на це відповіді пасажирам не дають.

Читайте також"Екологічна катастрофа": в Ялті зливи змили в Чорне море гори сміття (фото)«Купили собі два «люкси» на поїзд у весільну відпустку. Виявляється, в «люксах» вікна не відкриваються, бо має працювати кондиціонер, який, звісна ж річ, зламаний! Як все продумано! В купе сауна, дихати немає чим, як їхати 9,5 годин — невідомо, а спати взагалі нереально. На табло неправильно виставлений час, на момент фотографування на годиннику 22:53. Лише уявіть, що буде вдень, коли вагон нагріється під прямим сонячним промінням в +32. Навіть в електричках третього класу вікна відкриваються, а в дорогущому люксі — та навіщо, можна ж всю ніч в коридорі простояти, еге ж», – написала Aelita Van Deyer.

Вас також можуть зацікавити новини