ХК Донбасс / hcdonbass.com

Про це повідомляється в офіційному релізі КХЛ.

Зокрема, в релізі йдеться: "Після проведення перших двох ігор серії в Празі після додаткових консультацій і перевірок Лігою буде прийнято остаточне рішення про місце проведення третього, четвертого і, в разі необхідності, шостого (23, 24 і 28 березня відповідно) матчів".

Відео дня

Нагадаємо, що напередодні КХЛ прийняв попереднє рішення про те, що домашні матчі "Донбасу" в серії півфіналу Західної конференції Другого етапу Чемпіонату КХЛ сезону 2013/2014 проти "Лева" відбудуться у Братиславі. "У відповідності з пунктом 2 статті 55 Спортивного регламенту КХЛ, за погодженням з ХК "Донбас", а також враховуючи міркування безпеки та логістики КХЛ прийняла рішення про те, що третій, четвертий і, в разі необхідності, шостий (23, 24 і 28 березня відповідно) матчі серії "Лев" - "Донбас" пройдуть у льодовому палаці Словнафт-Арена (Словаччина, Братислава)" - наголошувалося в повідомленні КХЛ.

Відзначимо, що серія триватиме до чотирьох перемог однієї з команд. Перший, другий, а також, при необхідності, п'ятий і сьомий матчі серії пройдуть у Празі, так як "Лев" посів більш високе місце в турнірній таблиці за підсумками регулярної першості.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Донбасу" заборонили вдома грати сьомий вирішальний матч серії першого етупа плей-офф проти "Динамо" (Рига). Гра відбулася в Братиславі й завершилась з рахунком 2:1 на корить "Донбасу".