Макгуиган вважає, що Кемпбелл переможе завдяки своїм сильним сторонам / фото: BoxingScene

Тренер Шейн Макгуиган, який працює з британцем Люком Кемпбеллом (20-2, 16 КО) поділився думками щодо майбутнього поєдинку свого підопічного проти українця Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).

Спеціаліста цитує Sky Sports.

Читайте такожЕкс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях кинув виклик Ломаченку

Відео дня

"Він кілька разів за кар'єру був приголомшений. Він відчув на собі важкі попадання. Особливо в бою з Салідо - там їх було багато. І ще кілька разів по ходу кар'єри у Ломаченко виникали деякі проблеми з опонентами. Я кажу про те, що він аж ніяк не непереможний. Вважаю, що якщо боксувати проти нього з розумом, то його цілком можна побити.

Насамперед необхідно нівелювати основні козирі Ломаченко: його швидкість, техніку і боксерський інтелект. Як ми збираємося це зробити? За рахунок переваги в антропометрії та ударної потужності. Люк поступається у швидкості, але це можна нейтралізувати за рахунок антропометрії та таймінгу", - відзначив тренер.

Більш того, Макгуіган впевнений, що Кемпбелл здатний перемогти нокаутом:

"Я абсолютно впевнений, що ми можемо його перебоксувати та навіть нокаутувати".

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройде 31 серпня в Лондоні. На кону в цьому поєдинку будуть стояти титули за версіями WBO і WBA, якими володіє українець, а також вакантний пояс за версією WBC.

Як повідомляв УНІАН, Кемпбелл за бій проти Ломаченка запрацює рекордний гонорар в кар'єрі.