У Берліні в "Макс-Шмелінг-халле" пройшов боксерський поєдинок між українцем Олександром Усиком і німцем Марко Хуком в рамках чвертьфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії. Бій також мав статус титульного за пояс чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі, яким володіє Усик.

Поєдинок пройшов в активній манері. Обидва суперники часто атакували. Хук з перших раундів використовував улюблені не зовсім спортивні прийоми - не соромився бити по потилиці. Однак це не заважало Усику повністю володіти перевагою в рингу.

30-річний українець різноманітно атакував цілими серіями і, на відміну від Хука, був набагато більш ефективний. Німецький боксер ближче до кінця бою відзначився черговою витівкою, вдаривши Усика в потилицю, коли той послизнувся. За це рефері зняв з Хука бал.

Відео дня

Розплата настала незабаром. У десятому раунді бій перетворився на одностороннє побиття німця, і рефері припинив поєдинок.

Олександр Усик, таким чином, вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії і захистив також пояс чемпіона світу WBO.