Ліонель Мессі / REUTERS

Селія Куччиттіні, мама форварда збірної Аргентини Ліонеля Мессі, розповіла, як її син реагує на критику під час чемпіонату світу з футболу.

«Насправді, люди люблять його, і Лео відповідає тим же, і це найпрекрасніше. Він дуже цінує це. Він багато чого чекає від турніру, тому що його мрія – виграти чемпіонат світу. Цього він хоче найбільше. Сім'я підтримує Лео. Він перший, хто хоче перемогти, принести титул, і, звичайно, його партнери по команді теж.

Читайте такожЧемпіонат світу з футболу-2018 в Росії: розклад матчів на 21 червня

Відео дня

Ми страждаємо через критику. Кажуть, що Ліонель не відчуває відповідальності, але це неправда. Якби тільки всі вони бачили Лео таким, яким ми його бачимо: він страждає і плаче через це. Критика ранить його і нас.

Я побажала йому удачі, сказала, щоб він подбав про себе, робив те, що вміє, насолоджувався, грав так, як колись у «Грандолі» (аматорський клуб в Аргентині, де Мессі грав у футбол з 5-річного віку. - УНІАН).

У мене чотири дитини, я люблю їх всіх, але Лео – божественний син, кращий, найкращий батько і чоловік. Клянуся, він дуже хороша людина. Це неправильно, що я кажу таке, але так є. Він така велика людина з величезним серцем, що він віддав би все, аби виграти чемпіонат світу», – сказала мама Мессі в інтерв'ю El Trece.

Як повідомляв УНІАН, Мессі не забив пенальті в першому матчі своєї команди на чемпіонаті світу в Росії.