Олександр Хацкевич / fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від гри Ліги Європи проти лондонського "Челсі". Перший поєдинок у столиці Великобританії кияни програли - 0:3.

«План на гру, звичайно, є. Потрібно йти в атаку великими силами і ризикувати. Три м'ячі - хороша перевага для суперника. Дива у футболі, як і в житті, бувають, але ми сподіваємося не тільки на диво. Кадри? Зліва зіграє Сідклей. Треба себе показувати тут, а не проти «Арсеналу-Київ». А в нападі зіграє джокер. У нас є Гармаш. Потрібно атакувати, але про оборону забувати не слід», - заявив Хацкевич, якого цитує sport.ua.

«Кендзьора і Русин? Томаш вже з нами працює два дні. Русин ще не тренувався. Тамаш Кадар? Будемо дивитися за станом. Той же Шабанов добре його міняв, тож завтра вирішимо, хто буде грати.

Відео дня

Матч «Челсі» з «Вулверхемптоном» в чемпіонаті? У першому таймі «Вовки» добре оборонялися, але навіть за центр поля не виходили. Але, звичайно, інтенсивність гри в Англії та Україні дуже різна», - зазначив головний тренер "Динамо".

Матч відбудеться 14 березня, початок о 19:55.