Паулу Фонсека хоче, щоб на футбол ходило більше вболівальників / фото: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека висловив своє невдоволення тим, що на футбол в Україні приходить мало вболівальників.

Португальського фахівця цитує офіційний сайт "Шахтаря".

"Шкода, що на стадіонах в Україні не завжди панує така атмосфера, як у матчі проти "Динамо". Шкода, що вони не заповнюються такою кількістю людей, якою повинні заповнюватися. Не знаю, правильно чи ні, але населення України - 40-44 мільйона. Люди люблять футбол, що довів і цей вечір", - сказав Фонсека.

Відео дня

Читайте такожЧемпіон отримав кубок: з'єднання явилося відео яскравої церемонії нагородження Шахтаря

"Думаю, ті, хто відповідає за футбол в країні, повинні продумати даний момент щодо вболівальників. Чому люди не ходять на стадіони? Думаю, дуже багато речей не робляться, хоча повинні, щоб на футбол приходило більше вболівальників. Тому що футбол красивий, тільки якщо арени заповнені, якщо є глядачі. Про це треба думати", - додав португальський тренер.

Фонсека також підкреслив, що за ті три роки, які він провів в Україні, не бачив у нашому футболі позитивних змін:

"Чесно кажучи, ці відповідальні люди ніколи мене не питали, що ж потрібно зробити. Якщо вони запитають, я їм скажу, що думаю. Потрібно обов'язково зробити дуже і дуже багато! Сто відсотків, це не ціна квитки. Коли сидиш на дивані і нічого не робиш, складно створити якийсь привабливий продукт для людей. За ці три роки я не бачив, щоб хтось хоча б поворухнув пальцем, щоб змінити щось в українському футболі".

УНІАН також повідомляв про те, що Фонсека залишиться в "Шахтарі" на наступний сезон.