Луїш Каштру / Фото УНІАН

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував виїзну перемогу над "Динамо" в третьому турі УПЛ з рахунком 2:1.

Каштру цитує офіційний сайт "Шахтаря".

"Результатом задоволений, тому що ми розраховували тільки на перемогу. Команда дуже добре показала себе у всіх моментах. Часом буває, хочеш виграти, але не все вдається на полі. Однак сьогодні хлопці діяли добре. З першої хвилини "Шахтар" демонстрував бажання перемогти.

Відео дня

Ми повністю домінували, крім останніх п'яти-десяти хвилин, коли "Динамо" прижимало нас до воріт. І навіть так нам вдавалося створювати моменти: в кінці могли забивати третій, раніше влучили в каркас... У "Динамо" також були гольові можливості, але не в такій кількості", - сказав Каштру.

Читайте такожШахтар обіграв Динамо у Києві (відео)

Португальський фахівець заявив, що його засмучує, коли "Динамо" реалізує свій перший момент, а "Шахтар" не може використовувати свої шанси:

"Звичайно, це завжди засмучує. Суперник раз добирається до наших воріт і забиває, а у нас стільки моментів, і ми не можемо їх реалізувати... Але це футбол. Ми повинні правильно все приймати і реагувати"

"Хотілося б реалізовувати більше створених моментів, однак проблема ефективності в футболі буде завжди, тому що забивати вдається не в кожному епізоді", - додав Каштру.

"В цілому дуже хороша гра з нашого боку. Як і наш перший поєдинок з "Динамо" в Суперкубку, але вже з іншим результатом", - резюмував португалець.

УНІАН раніше також опублікував відео голів у матчі "Динамо" - "Шахтар".