Луїш Каштру / REUTERS

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі з "Бенфікою" в Лісабоні в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, а також висловив думку, що "гірники" можуть стати переможцями турніру.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу "Бенфіка" - "Шахтар".

Читайте такожБенфіка - Шахтар: де дивитися матч Ліги Європи

Відео дня

Слова Каштру наводить football.ua.

"Я завжди розглядаю футбол як оптиміст і як песиміст. Ми розуміємо, наскільки різні події можуть відбуватися під час будь-яких турнірів. Іноді ти чекаєш одного, а відбувається все інакше. "Шахтар" і "Бенфіка" могли б грати у фіналі Ліги Європи. Можливо, саме ми там будемо. Хтось стане переможцем турніру. Можливо, це будемо ми", - сказав Каштру.

"На нас чекає збалансована гра. Це буде відмінна боротьба обох команд. Сподіваємося, що на полі буде красивий атакуючий футбол, як це було в Харкові. Найголовніше - це продемонструвати силу нашої команди. Ми більше приділяємо час цьому, ніж супернику", - також зазначив португальський тренер.

Каштру також відповів на питання про те, що йому потрібно вибити з турніру команду зі своєї рідної країни:

"Шахтар" повинен виграти і пройти далі. Вибачте португальці... Я дійсно щасливий повернутися в Португалію, для мене перший досвід грати з іншою командою у своїй рідній країні. Я завжди хочу, щоб Португалія проходила далі у всіх змаганнях, але не в цей раз. Зараз далі повинен йти "Шахтар".

Крім того, португальський фахівець підкреслив, що участь у матчі Віктора Коваленка і Алана Патріка знаходиться під питанням.

Нагадаємо, перша зустріч команд завершилася перемогою "Шахтаря" з рахунком 2:1. Матч відбудеться 27 лютого.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що матч "Бенфіка" - "Шахтар" буде судити арбітр, який вилучав з поля Андрія Шевченка.