Тарас Романчук є капітаном Ягеллонії / фото jagiellonia.pl

Екс-український футболіст Тарас Романчук, який в 2018 році змінив громадянство на польське, піддався образам з трибун після матчу чемпіонату Польщі "Ягеллонія" - "Легія".

Як повідомляє Onet Sport, один з відвідувачів віп-ложі почав кричати футболісту "Ти не поляк. Валі в Україну".

Як повідомляє poranny.pl, Романчуку також кричали: "У що ти, чорт візьми, ти граєш? Який з тебе поляк?". Футболіст намагався підійти до трибун, щоб з'ясувати стосунки з кривдниками, але його зупинили. Замість цього він почув нову порцію образ на свою адресу.

Відео дня

Читайте також"Залишається ї*****м нацистом": фанати Райо Вальєкано знову образили українського футболіста Зозулю (фото)

Представник стадіону "Муніципальний", на якому проходив матч, Моніка Арцишевська, заявила, що люди, які ображали футболіста, вже пізнані.

"Керівництво компанії, яке запросило порушників на матч, запевнило, що будуть дуже серйозні наслідки. У зв'язку з цим немає необхідності застосовувати додаткові штрафи з нашої сторони по відношенню до компанії. Особам, яка вчинили це порушення, буде заборонено відвідувати VIP-ложу під час матчів та інших подій, що проходять на стадіоні".

Вона також підкреслила, що поліції вже відомо про інцидент, але кримінальне переслідування порушників порядку може наступити тільки на вимогу Романчука.

Всю свою кар'єру на професійному рівні Романчук проводить в Польщі. У минулому році він дебютував за польську збірну.

Зазначимо, що це вже не перший такого роду інцидент, пов'язаний з Романчуком. Як повідомляв УНІАН, раніше він відмовився потиснути руку футболісту, який назвав його "бандерівцем".