Обвал балконної конструкції відбулося в нічному клубі / фото: en.yna.co.kr

Як мінімум вісім спортсменів отримали травми різного ступеня тяжкості через обвалення внутрішнього балкона в одному з нічних клубів південнокорейського міста Кванджу, яке приймає ЧС з водних видів спорту.

Про це повідомляє агентство Yonhap.

Обвалення балкона в клубі відбулося через велике скупчення людей. Інцидент стався приблизно о 2:30 ночі.

Відео дня

В результаті ЧС загинуло два громадянина Південної Кореї, які в момент обвалення перебували під балконом. Близько сімнадцяти осіб отримали травми, у тому числі - як мінімум вісім учасників чемпіонату світу (три громадянина США, два - Нової Зеландії, по одному - Нідерландів, Італії і Бразилії). Всі атлети, за винятком бразильця, представляють водне поло.

Читайте такожПризери чемпіонату світу підтримали тяжкохвору японську плавчиню (фото)

Федерація водного поло США вже підтвердила цю інформацію, зазначивши, що гравці національної команди святкували в клубі перемогу жіночої збірної. Майже всі атлети отримали незначні травми (удари і порізи), їм була надана необхідна допомога.

У лікарні залишається лише одна з ватерполисток, якій, за повідомленням FINA, доведеться перенести незначну операцію у зв'язку з травмою ноги.

"Ми просто танцювали, а вже в наступну хвилину впали з висоти п'ять-шість метрів, і після цього всі почали вибігати з клубу. Ми впали на голову людям, які були прямо під нами. Були шоковані тим, що сталося, потім намагалися якось допомогти, але мало що могли зробити", - сказав капітан новозеландської чоловічої команди Метт Смолл, передає ABC.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в Дніпрі пішов з життя чемпіон України зі стрибків у воду.