Лень вже приєднався до команди / фото nba.com

Український центровий клубу НБА "Сакраменто" Олексій Лень повідомив, що одужав від коронавірусу після зараження у червні.

Читайте також"Після другого контракту купив будинок": легендарний український баскетболіст розповів про перехід в НБА (відео)

Баскетболіста цитує "Планета Баскетбол".

Відео дня

"22 червня я здав позитивний тест на коронавірус і в наступні 24 дні поспіль мої тести були позитивними. Всі ці три тижні я перебував на карантині. Нарешті, в п'ятницю, я здав два негативних тести поспіль і отримав можливість приїхати сюди. Відтоді я перебуваю в Орландо (там тренується команда - прим.).

Почуваю себе непогано, але потрібно дати тілу повернутися в форму. Головне, що мої легені та моє серце в порядку. Все добре", - сказав Лень.

Центровий також згадав, що у нього були симптоми легкої форми COVID-19:

"Приблизно на другому тижні хвороби у мене з'явилися симптоми: я перестав відчувати запахи, втратив смак, була невелика скутість у грудях. Не можна сказати, що мені було страшно, але симптоми хвороби у мене однозначно були присутні".

Сезон в НБА був зупинений через пандемію коронавірусу. Відновлення чемпіонату заплановано на 31 липня в Орландо на території центру розваг Діснейуорлд.

Варто зазначити, що ліга дозволила гравцям без яких-небудь наслідків відмовитися брати участь в матчах після рестарту сезону.

УНІАН раніше повідомляв про те, що у суперзірки НБА виявили коронавірус.