OPPO, vivo і Xiaomi спростили "переїзд" між смартфонами / Джерело: Gizcmochina

Компанія Xiaomi, Oppo і Vivo уклали партнерство та анонсували нове рішення, яке дозволяє швидко і просто обмінюватися даними між пристроями брендів.

Раніше власники пристроїв цих трьох брендів могли переносити тільки свої фотографії та контакти. Однак в рамках нової ініціативи тепер можна буде відновити на новому пристрої також і всі сторонні додатки з усіма даними, повідомляє Gizmochina.

Наприклад, якщо у користувача був смартфон Xiaomi й він вирішив "перейти" на Oppo, то перенесення фото, додатків, контактів та інших файлів зі старого пристрою на нове не складе проблем.

Відео дня

Можливо, в майбутньому до Xiaomi, Oppo і Vivo приєднаються й інші компанії. Поки не ясно, чи буде нова функція з перенесення даних доступна тільки в Китаї або ж з'явиться і в інших регіонах. У Google, до речі, є своє рішення, що дозволяє синхронізувати всі свої програми на різних пристроях Android, але воно працює не ідеально. 

Якщо ви в пошуках смартфона вартістю до 6000 грн, УНІАН ділився рейтингом найращих бюджетних Android-смартфонів, що вийшли в останні пару років. У список потрапили моделі від Redmi, Moto, Realme, OnePlus, а також Blackview.

А якщо ви в пошуках недорого смартфона для фото і відео, портал Gizchina відібрав десятку смартфонів з найкращими камерами вартістю до $500 або 18 000 грн. На першому місці опинився Redmi Note 11 Pro+, який в плані фото не поступається дорогим флагманам.

Згідно зі статистикою на 2023 рік, найпопулярнішим смартфоном в Україні є Redmi 9a, на другому місці – iPhone 11. Що примітно, вся десятка складається виключно з Redmi та Айфонів.

Вас також можуть зацікавити новини: