Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Republic of Gamers (ROG) — популярний бренд тайванської компанії ASUS, що спеціалізується на обладнанні для геймерів, зокрема, він випускає потужні ноутбуки зі стильним дизайном. Сучасні компоненти, надійність та портативність ноутбуків уже гідно оцінили не тільки геймери, але й ті користувачі, яким потрібен мобільний комп’ютер з якісним дисплеєм, здатний виконувати складні обчислення. Радимо звернути увагу на ноутбуки ROG - вони блискуче підходять як для ігор, так і для роботи.

ROG Zephyrus G16 (2024) — ігровий ноутбук з OLED-дисплеєм

Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Ультратонкий 16-дюймовий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 має вагу менш ніж 2 кг. Модель йде в алюмінієвому корпусі, максимальна конфігурація включає новітній процесор Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU) для прискорення роботи штучного інтелекту. Варто зазначити, що апаратні засоби ШІ-прискорення дозволять швидше виконувати такі завдання, як відеомонтаж і 3D-рендеринг, при цьому споживання енергії буде меншим, що заощадить заряд акумулятора. Флагманський процесор від Intel доповнює потужна відеокарта (до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків) – це подарує надзвичайну продуктивність у сучасних іграх і програмах для творчості. Також у комплекті швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 гігабайт і до двох SSD місткістю до 4 ТБ.

Такі "могутні" обчислювальні компоненти працюють на максимумі можливого завдяки тому, що в ноутбук вбудована оновлена фірмова система охолодження ROG Intelligent Cooling – її відрізняє рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера та вентилятори охолодження (до трьох залежно від конфігурації), які не дозволять "машині" перегрітися.

Відео дня
Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Завдяки такій апаратній платформі ROG Zephyrus G16 (2024) спокійно подужає будь-які сучасні ігри. До того ж, це знахідка для тих, кому потрібен потужний мобільний інструмент для розробки програмного забезпечення, 3D-моделювання та інших ресурсомістких завдань.

16-дюймовий OLED-дисплей ROG Nebula вражає неймовірно чітким та контрастним зображенням – такий результат гарантує роздільна здатність 2,5K, частота оновлення 240 Гц, час відгуку 0,2 мс і підтримка технології G-SYNC. У захваті від дисплею будуть не лише геймери, а й професійні дизайнери та фотографи: спеціально для них передбачені 100% покриття колірного простору DCI-P3 і точність відтворення кольорів (Delta E) менше ніж 1.

Попри свою "міць", Zephyrus G16 є напрочуд легким і тонким пристроєм, що дозволяє його носити з собою: товщина ноутбука всього 1,49 см, а вага лише 1,85 кг. Тривалий час автономної роботи й зручність у мобільних умовах забезпечить акумулятор високої ємності (90 Вт·год) і підтримка заряджання через порт USB-C.

ROG Strix SCAR 18 (2024)

Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

ROG Strix SCAR 18 — перший 18-дюймовий ноутбук бренду ROG, фішкою якого є дисплей Mini LED з більш ніж 2000 зонами затемнення і піковою яскравістю 1100 кд/м2. Цей безумовний лідер серед ігрових ноутбуків відрізняється потужною конфігурацією:  в його основі 24-ядерний 32-потоковий процесор Intel Core i9-14900HX, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків із максимальною графічною потужністю (TGP) 175 Вт, до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і пара твердотільних накопичувачів PCIe Gen4 x4 обсягом до 4 ГБ у конфігурації RAID 0. Ви можете грати чи транслювати гру, працювати в багатозадачному режимі, редагувати відео, але будьте певні – цей комп’ютер подарує вам більш ніж достатню потужність.

А новітня система охолодження з трьома вентиляторами і рідким металом Conductonaut Extreme на центральному й графічному процесорах дозволяє ноутбуку не лише працювати швидше, але й забезпечує його колосальну продуктивність на довгі роки.

Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Виняткову якість зображення гарантує 18-дюймова панель ROG Nebula HDR, що використовується в цьому ноутбуку – вона має роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц і час відгуку менше ніж 3 мс (GTG). Цей великий екран зі співвідношенням сторін 16:10 і 100% охопленням колірного простору DCI-P3 чудово підходить і для ігор, і для роботи з графікою, бо контент завжди матиме такий вигляд, який очікує його автор.

Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Високоякісна аудіосистема Dolby Atmos з чотирма динаміками дозволить насолоджуватися гарним ігровим звуком. Також ці ноутбуки приваблюють адаптованою для ігор клавіатурою, інтерфейсом Thunderbolt 4, мережевим портом 2,5 Гбіт/с, модулем Wi-Fi 6E й акумулятором ємністю 90 Вт·год із можливістю заряджання через USB-C з потужністю до 100 Вт. У корпусі продумана кожна деталь, а оригінальності додає культовий логотип з RGB-підсвічуванням у новому стилі ROG Slash.

Ігрові ноутбуки — хіти весни від ROG

Сучасні технічні характеристики та відмінна ергономіка робить ноутбуки ROG ідеальним вибором для користувачів, які шукають потужний комп’ютер для ігор і роботи над ресурсомісткими проєктами.

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії в нашій країні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.