ROG Zephyrus G16 – тонкий і потужний ігровий ноутбук з OLED-екраном

Нещодавно в Україні з’явився напрочуд потужний, тонкий і водночас легкий ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024). Він стане знахідкою для геймерів та професіоналів, адже майстерно поєднує в собі стиль і функціональність. До того ж це перший ноутбук ROG, що має неймовірний 16-дюймовий OLED-дисплей – завдяки цьому грати й працювати ще комфортніше.

Технічна досконалість для кожного аспекту життя

ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 у максимальній конфігурації оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU) для прискорення роботи штучного інтелекту. Апаратні засоби ШІ-прискорення дозволяють виконувати відеомонтаж і 3D-рендеринг більш ніж удвічі швидше, ніж раніше, при цьому заряд акумулятора заощаджується, бо споживання енергії зменшується. Крім того, флагманський процесор доповнює потужна відеокарта (до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків) - це гарантує неймовірну продуктивність у всіх сучасних іграх і програмах для творчості. А оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 гігабайт і до двох SSD сукупною місткістю до 4 ТБ додасть швидкості. Для того, щоб такі потужні обчислювальні компоненти могли працювати на максимумі можливого, ноутбук має оновлену фірмову систему охолодження ROG Intelligent Cooling, особливістю якої є рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера й три вентилятори охолодження, залежно від конфігурації, які не дадуть "машині" перегрітися.

З такою апаратною платформою ROG Zephyrus G16 (2024) легко впорається с будь-якими сучасними іграми. Якщо хтось шукає потужний мобільний інструмент для розробки програмного забезпечення, відеомонтажу, 3D-моделювання та інших ресурсомістких завдань, то це - ідеальний вибір.

Відео дня
ROG Zephyrus G16 – тонкий і потужний ігровий ноутбук з OLED-екраном

Естетика, що надихає

Не лише характеристики роблять Zephyrus G16 (2024) особливим. На особливу увагу заслуговує ультратонкий алюмінієвий корпус й елегантний дизайн – це робить "машину" ідеальною для тих, хто цінує стиль і мобільність. Пристрій також вражає абсолютно новим матричним світлодіодним підсвічуванням Slash Lighting на кришці, яке має вигляд діагональної стрічки. На цю стрічку можна виводити попередньо створені й власні анімовані ефекти, завдяки чому ноутбук матиме унікальний вигляд.

ROG Zephyrus G16 – тонкий і потужний ігровий ноутбук з OLED-екраном

OLED-дисплей – неперевершена якість зображення

Особливістю ноутбука є 16-дюймовий OLED-дисплей ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс і підтримкою технології G-SYNC – як результат зображення в іграх неймовірно чітке й контрастне.

На відміну від звичайних РК-дисплеїв, OLED-дисплеї мають мільйони світлодіодів, можуть вмикати та вимикати кожен піксель окремо. Ця "фішка" дозволяє досягати ідеального рівня чорного, що означає надзвичайно високий коефіцієнт контрастності до 1000000:1. Такий чорний колір створює яскраве й чітке зображення без розмиття, тому ви ніколи не пропустите ворога, що ховається в тіні.

Проте якість зображення, яку дарує цей OLED-дисплей, гідно оцінять не тільки геймери. Завдяки 100% покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів (Delta E) менше ніж 1, цей дисплей також блискуче підходить для професійних дизайнерів і фотографів.

ROG Zephyrus G16 – тонкий і потужний ігровий ноутбук з OLED-екраном

Мобільність без компромісів

Попри свою потужність, Zephyrus G16 чудово підходить для тих, хто часто подорожує, бо є водночас легким і тонким пристроєм. Ноутбук має товщину всього 1,49 і важить лише 1,85 кг, тому його можна легко брати із собою куди завгодно. А тривалий час автономної роботи та зручність підзаряджання в мобільних умовах гарантують акумулятор високої ємності (90 Вт·год) і підтримка заряджання через порт USB-C.

Новий G16 містить всі необхідні порти, зокрема два USB-C, обидва з яких підтримують виведення зображення на дисплей, а один – ще й інтерфейси Thunderbolt 4 і DisplayPort 2.1, що дозволяє максимально ефективно використовувати цей універсальний роз’єм. Два порти USB 3.2 Gen2 Type-A збільшують можливості для підключення різноманітних периферійних пристроїв. А якщо потрібно швидко перенести файли або додати ще один накопичувач, то завжди до послуг швидкісний SD-картридер (UHS-II). Бездротовий модуль сучасного стандарту Wi-Fi 6E підтримує якісне з’єднання навіть у завантажених мережах.

ROG Zephyrus G16 – тонкий і потужний ігровий ноутбук з OLED-екраном

ROG Zephyrus G16 (2024) – це набагато більше, ніж просто ігровий ноутбук. Він є втіленням сучасного стилю життя, в якому можливості новітніх технологій для розваг поєднані з практичним набором інструментів для реалізації професійних амбіцій.

Придбати цей та інші ноутбуки ASUS і ROG  від 89 999 грн можна в широкій мережі партнерів компанії в нашій країні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.