Найкращий смарт-годинник 2023 року: експерти склали рейтинг / фото OnePlus

Якщо ви в пошуках недорогого смарт-годинника для повсякденного підрахунку калорій і відстеження прогресу тренувань, портал PhoneArena підібрав відразу сім крутих варіантів, які варто розглянути для купівлі в 2023 році.

Всі моделі у списку працюють в зв'язці як з iOS, так і Android, а коштують вони не дорожче 200 доларів. 

  • Amazfit BIP U Pro – найкращий бюджетний смарт-годинник. У нього мінімалістичний дизайн, висока автономність і купа фіч. До того ж, девайс важить всього 31 грамів і практично не відчувається під час занять спортом і вночі.
  • Garmin Forerunner 55 – найкращий для бігунів. Він напханий функціями, які допоможуть відстежувати пробіжки, прогрес і досягати завдань, а батарейки вистачить на декілька діб. Ще одна їх цікава особливість – пульсометр.
  • Fitbit Versa 4 – найстильніший "бюджетник" з алюмінієвим корпусом і силіконовим ремінцем. Крім того, він пропонує сотні додатків і циферблатів.
  • TicWatch E3  найкращий бюджетний годинник на Wear OS. Багато хто з виробників переходить на Wear OS, останнім прикладом є Samsung та її нова лінійка Galaxy Watch 4. У PhoneArena вважають, що за Wear OS майбутнє.
  • Samsung Galaxy Watch 4 – один з найкращих годинників для Android-смартфонів. Він мінімально відрізняється від свіжої моделі, проте коштує при цьому помітно дешевше. Але користуватися всіма фічами зможуть тільки власники смартфонів Samsung
  • Apple Watch SE 2 – для власників iPhone. Оновлена версія недорогих за мірками Apple смарт-годинників з мінімалістичним дизайном, відмінним екраном і купою корисних фішок.
  • OnePlus Watch – новачок на ринку. Це перший годинник бренду з приємним дизайном, топовою функціональністю і непоганою автономністю. Але варто зауважити, що в продажу поки доступна тільки китайська версія.

Відео дня
Apple Watch SE 2

Цієї осені Apple представила нове покоління смарт-годинників – вони отримали відразу низку крутих фішок. Але цього року Apple вирішила не оновлювати Watch SE. З цього випливає, що свіже покоління доступних розумних годинників з'явиться тільки в 2024 році.

Як УНІАН повідомляв раніше, Huawei випередила Apple і першою випустила годинник з функцією вимірювання цукру в крові. Нова фіча здатна визначити ймовірність ризику розвитку цукрового діабету відразу за 10 різними показниками, що дозволить вчасно звернутися до лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: