На Тернопільщині чоловік застрілив з рушниці жителя сусідньої області.

Відео дня

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, повідомлення про схожі на постріли звуки в полі села Біла Тернопільського району надійшло на лінію "102" 3 лютого близько 19.35. На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції.

При огляді території правоохоронці побачили людину з вогнепальним пораненням голови, а вдалині невідомого чоловіка, який намагався втекти. Останній перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Його піймали та викликали на місце злочину слідчо-оперативну групу.

Встановлено, що загиблий – житель Івано-Франківської області 1982 року народження.

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним жителем села Біла розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили "святкування" в лісопосадці села.

На місці злочину валялося чотири вистріляних гільзи від мисливської гладкоствольної рушниці. Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову загиблого. Фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

Підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів 30 в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Наразі підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують ст. 115 ч. 1 ККУ (умисне вбивство) Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області.