Оперативниками зведеного загону викрито протиправну діяльність трьох жителів Луганщини / фото сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю  УСБУ в Тернопільській області

З району АТО повернувся зведений загін УСБУ в Тернопільській області.

Як повідомили УНІАН в секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю  УСБУ в Тернопільській області.

Група оперативників протягом чотирьох місяців несла бойове чергування неподалік лінії розмежування.

Відео дня

Під час зустрічі з військовослужбовцями начальник обласного Управління Віталій Найда подякував підлеглим за успішне виконання поставлених перед ними завдань, відзначивши позитивні результати їхньої оперативної роботи. Зокрема, завдяки успішній реалізації контррозвідувальних заходів зведеною групою затримано та передано слідству двох терористів «ЛНР». Також оперативниками зведеного загону викрито протиправну діяльність трьох жителів Луганщини, які посягали на територіальну цілісність і недоторканність України, попереджено проникнення на територію, контрольовану урядом України, низки агентів-інформаторів так званого «МГБ ЛНР», задокументовано протиправну діяльність 54 бойовиків.

Читайте такожНа Тернопільщині ще 23 учасники АТО отримали земельні ділянки (фото)

«Виконуючи надскладні завдання Служби безпеки на територіях, які найбільше зазнають ворожих посягань, відстоюючи незалежність та суверенітет України як у відкритому протистоянні із загарбниками, так і в прихованій боротьбі, своєю щоденною працею ви наближаєте день нашої перемоги. Дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість та професіоналізм», ‒ сказав під час зустрічі оперативників Найда.