Німецька компанія FlixBus запустить рейси з Одеси / фото: facebook.com/pg/FlixBus

Найбільший оператор автобусних перевезень у Європі - німецька компанія FlixBus та український автобусний перевізник Regabus із 11 грудня запустять перевезення за маршрутом Одеса-Прага-Плзень (Чехія).

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив гендиректор компанії FlixBus у Польщі та Україні Міхал Леман на прес-конференції.

Читайте такожWindrose запускає рейс з Івано-Франківська в Бухарест

Відео дня

«Нам дуже приємно починати співробітництво з таким надійним перевізником як Regabus. Ми запускаємо новий маршрут Одеса-Прага-Плзень», - сказав він.

За словами Лемана, автобуси за цим напрямком прямуватимуть у зеленій лівреї компанії Flixbus, що означає відповідність стандартам компанії.

«Запуск першої зеленої лінії - дуже великий крок. Зелена лінія означає наявність усіх стандартів Flixbus. Зокрема, підготовка водіїв, наявність розеток, а також автобуси з екологічним стандартом «Євро-6», - сказав він.

Леман повідомив, що під час слідування автобус проходитиме такі міста, як Умань, Хмельницький, Львів, Краків (Польща).

«Також, можна буде робити пересадки. Компанія Flixbus надає пасажирам таку можливість», - зазначив він.

Леман також повідомив, що до 8 грудня квитки на період подорожей з 11 до 15 грудня і з 28 січня до 28 лютого 2020 року можна купити за 99 грн.

За його словами, в 2020 році компанія FlixBus планує розвивати автобусні перевезення всередині України й відкривати нові маршрути до країн Балтії, зокрема Литви.

Як повідомляв УНІАН, у вересні 2019 року FlixBus і автобусний перевізник Gunsel запустили спільні перевезення з Києва до Варшави, Праги та Вроцлава.