Холод продовжує руйнівну дію, найбільше дістається безхатченкам та тим, хто в стані алкогольного сп’яніння. Постраждалих без постійного місця проживання протягом доби було доставлено до лікарень – одного до МКЛ № 2, двох - до обласної ім.М.Пирогова з діагнозом переохолодження. Одного місцевого жителя, якого також доставили до обласної лікарні, сусіди знайшли біля його будинку в стані сильного алкогольного сп’яніння.

28-річного вінничанина підвела оковита, саме через неї він потрапив у морозну пастку. 31.01.2012 року о 19 год. 30 хв.  на пункт зв’язку ПДПЧ-4 м. Вінниці  надійшло повідомлення  про  нещасний випадок. За даними швидкої медичної допомоги,  молодик,  перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, при спробі піднятись на власне горище, упав з драбини, забившись,  пролежав близько 40 хвилин на дворі. Не маючи змоги викликати швидку (через несправний мобільний телефон), він з підозрою на обмороження пролежав вдома до ранку. Вранці родичі потерпілого, які прийшли його відвідати, викликали швидку. Постраждалий  був доставлений до лікарні швидкої допомоги з діагнозом – закриті переломи кісток двох гомілок, ступневих суглобів, обмороження ІІ та ІІІ ступенів правого гомілкового суглобу. На даний час, постраждалий знаходиться у травматологічному відділенні лікарні швидкої допомоги в стані середньої важкості.

Випадки переохолодження сталися і в районах. Зокрема, в Томашпільському районі непрацюючий житель не опалював власний будинок, через що і сталося переохолодження його організму. На даний часпостраждалий знаходиться в реанімаційному відділені Томашпільської ЦРЛ в задовільному стані. Двоє жителів Шаргородського району отримали обмороження під час господарювання на відкритому повітрі. З незрозумілих обставин отримав обмороження правої гомілки 1-2 ст. та лівої ступні пенсіонер з Чечельницького району

Відео дня

В Хмільницькому районі надійшло повідомлення від чергової медичної сестри приймального відділення Хмільницької ЦРЛ  про те,  що 31.01.2012р. о 12 год. 15 хв.  каретою швидкої допомоги  була доставлена гр. В., 1936 року народження, жителька с.Рибчинці  Хмільницького р-ну з діагнозом  обмороження нижніх кінцівок 2-3 ступеня. Жінка страждає на психічні розлади. Зі слів родичів потерпілої, вона намагалася покинути будинок у нічний час через вікно –  застрягла в ньому, залишаючись там до ранку. На даний час постраждала  знаходиться у хірургічному відділенні  у  задовільному стані.