Працівники управління протидії незаконному обігу підакцизних товарів податкової міліції Вінниччини вилучили партію алкогольної продукції, що незаконно реалізовувалася через торговельну мережу області.

Про це повідомила прес-офіцер управління податкової міліції ДПС у Вінницькій області Ольга Шишківська.

Горілка різних найменувань східноукраїнського виробника зберігалася для подальшого продажу на складі у Вінниці без функціонування акцизного складу – спеціального приміщення, де під контролем представників податкової служби здійснюється виробництво та реалізація спирту та лікеро-горілчаних виробів (контролюється якість підакцизної продукції, її відповідність вимогам держстандарту, повнота і вчасність сплати акцизного збору).

Відео дня

Також на момент огляду приміщення складу були відсутні будь-які документи, що дозволяли б займатися оптовою реалізацією напоїв виробника, та таких, що свідчать про якість та походження алкогольної продукції.

Наразі весь товар – майже 70 тисяч пляшок горілки на суму понад 1,1 млн. грн. вилучений. За результатами перевірки порушникам загрожує штраф у розмірі близько 5 млн. грн.