Один український захисник сьогодні дістав поранення внаслідок ворожого обстрілу на Донбасі / фото УНІАН

Один український захисник сьогодні, 11 січня, дістав поранення внаслідок обстрілу бойовиками російсько-окупаційних бандформувань позицій Збройних сил України на Донбасі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник.

Читайте такожБойовики на Донбасі тричі обстріляли українських військових з мінометів і гранатометів

Відео дня

«З початку поточної доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил дістав поранення. Його було оперативно евакуйовано до військового госпіталя, та надано невідкладну допомогу», - сказав він.

За інформацією Мотузяника, станом на 10.00 11 січня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано дві ворожі збройні провокації, сталися вони на Донецькому напрямку.

З 08.10 ранку, упродовж п'ятнадцяти и хвилин російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних та ручних гранатометів в бік оборонців с. Водяне.

Згодом, о 08.52, з окупованого с. Пікузи противник відкрив вогонь з кулеметів великого калібру у напрямку н.п. Гнутове. Цей обстріл тривав близько сорока хвилин.

«Станом на зараз ситуація залишається повністю контрольованою українськими підрозділами. Військовослужбовці Збройних Сил України перебувають напоготові до будь-яких дій противника», - зазначив речник Міноборони.