П'ять років тому від окупантів була звільнена Мар'їнка / фото УНІАН

Військовослужбовці Збройних сил України ніколи більше не дозволять російським окупантам ступати у звільнених містах Донбасу.

Про це йдеться у привітанні командувача Об'єднаних сил Олександра Сирського до Дня звільнення Мар'їнки від проросійських терористів, повідомляє прес-центр ООС у соціальній мережі Facebook.

Читайте такожСьогодні окупанти один раз порушили режим "тиші": під вогнем опинився КПВВ "Мар'їнка"

Відео дня

"Шановні мешканці Мар'їнки! П'ять років тому, 5 серпня, завдяки успішним діям військовослужбовців - учасників антитерористичної операції та місцевого населення було звільнено від збройних формувань Російської Федерації та її найманців місто Мар'їнка", - нагадав Сирський.

"Сьогодні ви відчуваєте себе вільними громадянами Української держави і господарями рідної нашої землі. Наша армія змінилася, стала боєздатною і ми, військовослужбовці Об'єднаних сил, ніколи більше не дозволимо загарбникам ступати по нашій землі!", - наголосив він.

"Вічна пам'ять українським воїнам і цивільним громадянам, загиблим під час проведення антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил на Сході держави. Слава і честь захисникам, патріотам, волонтерам та усім, хто не шкодуючи зусиль боронить рідну землю!", - заявив Сирський.