Втрат серед українських бійців 8 грудня 2019 не зафіксовано / фото УНІАН

Впродовж минулої доби, 8 грудня, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Читайте такожПроросійські терористи передали Україні тіло вбитого полковника СБУ – депутат (відео)

Відео дня

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли: біля Василівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; біля Павлополя – із великокаліберних кулеметів; неподалік Мар'їнки та Широкиного – із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 3 ворожих обстріли: біля Травневого – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Кримського і Хутора Вільного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Учора втрат унаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, за попередню добу, 7 грудня, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Під час обстрілів загинув один український військовий, ще двох поранено. Один боєць також дістав бойову травму.