На Донбасі вчора загинули двоє військових / фото УНІАН

Стали відомі імена двох бійців, які загинули у зоні бойових дій на Донбасі у неділю, 26 січня.

Як повідомляє "Думская", вчора вранці на фронті загинув військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади Євген Щуренко. Це сталося в районі Красногорівки Донецької області.

Як повідомили виданню в командуванні частини, солдат Щуренко проходив службу на посаді старшого механіка-водія БМП-2. Його машину обстріляли зі станкового протитанкового гранатомета СПГ-9. Мехвод загинув на місці, ще один військовослужбовець отримав поранення. Сьогодні йому мало виповнитися 42 роки. Загиблий боєць родом з Кілії Одеської області.

Відео дня
Євген Щуренко загинув у районі Красногорівки / фото: Думська

За інформацією журналіста Назара Приходька, 26 січня на фронті загинув уродженець Шостки (Сумська область), командир відділення Антон Хоба. Воювати він пішов добровольцем у 2015 році, а загинув в результаті ворожого обстрілу.

Антон Хоба пішов воювати в 2015 році / Фото: Facebook Назар Приходько

Як повідомляв УНІАН, за даними штабу ООС, за минулу добу, 26 січня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Вчора в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і один отримав бойову травму. Також в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої один захисник загинув і ще один отримав бойову травму.