REUTERS

Як зазначається у повідомленні на сайті ГУР МОУ, було підтверджено чергові факти перекидання з території Росії особового складу, постачання озброєння, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів для потреб 2-го армійського корпусу (АК) (Луганськ) збройних сил Російської Федерації до населених пунктів: Антрацит – три 122-мм РСЗВ "Град", три БТР, два паливозаправники, два вантажні автомобілі з боєприпасами, три автомобілі з особовим складом (60 військовослужбовців); Свердловськ - п’ять 122-мм РСЗВ "Град".

Читайте такожУ штабі заявили про стабілізацію ситуації в зоні АТО, незважаючи на обстріли

Розвідка також повідомляє, що для відновлення втрат та доукомплектування бойових підрозділів 1-го АК ЗС РФ прибуло "молоде поповнення" з Республіки Дагестан (Російська Федерація).

Відео дня

"З огляду на активні бойові дії у районі н.п. Авдіївка, прибулі російські військовослужбовці всіляко намагаються уникнути розподілення до 11-го омсп (окремий мотострілковий полк - УНІАН), у тому числі шляхом підкупу офіцерів кадрового органу штабу корпусу", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожОпубліковано фото російської бронетехніки біля Ростова

Крім того, управління розвідки повідомляє, що Україна надала представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ інформацію про наявність танків та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Ясинувата, Донецьк, Мічуріне, Кузнецово-Михайлівка та Свободне.