Жданов оцінив шанси ЗСУ на 2023 рік / facebook.com/GeneralStaff.ua

Військовий експерт Олег Жданов оцінив прогноз начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова про те, що розв'язана Росією війна закінчиться в 2023 році.

"Буданов - це людина, яка знає найбільше. Я завжди так жартую. Це, звичайно, жарт, але, тим не менш, він голова військової розвідки України. Тому, якщо ця людина говорить, що у 2023 році війна закінчиться, повірте мені - є підстави для того, щоб так говорити", - заявив він.

За словами Жданова, звичайно, сьогодні ніхто не може дати гарантію на 100%, що саме так і буде.

Відео дня

"Але, тим не менш, його слова вселяють оптимізм і ймовірність того, що вони здійснюватимуться, досить висока на сьогоднішній день", - додав експерт.

Війна в Україні - останні новини

За даними Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати Росії на війні в Україні станом на 27 грудня орієнтовно склали понад 103 тисячі чоловік особового складу. Також Росія втратила: танків - 3 тисячі 16, бойових броньованих машин - 6 тисяч 24, артилерійських систем - 1 тисячу 998, реактивних систем залпового вогню - 418.

Також повідомлялося, що протягом останньої доби 27 грудня українські війська завдали ударів по ворожому пункту управління і шести районах зосередження сил і техніки окупантів.