ЗСУ вдарили по ворожому пункту управління та шести районах зосередження сил і техніки окупантів / фото прес-служба ЗСУ

Протягом доби українські війська завдали ударів по ворожому пункту управління та шести районам зосередження сил і техніки окупантів.

Як говориться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 18:00, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України за добу вразили пункт управління та шість районів зосередження живої сили та військової техніки противника.

Крім того, українські війська вдарили по ворожому складу боєприпасів, а також по одному "іншому важливому військовому об'єкту".

Відео дня

Втрати Росії в Україні на 27 грудня - дані Генштабу ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати Росії на війні в Україні станом на 27 Грудня орієнтовно склали понад 103 тисячі чоловік особового складу. Також РФ втратила: танків - 3 тисячі 16, бойових броньованих машин - 6 тисяч 24, артилерійських систем - 1 тисячу 998, реактивних систем залпового вогню - 418.

За даними військових експертів, Росія втратила в Україні всі бойові танки, які були в строю до повномасштабного вторгнення 24 лютого. У окупантів також великі проблеми з ремонтом пошкодженої техніки.