"Ми - російські добровольці", - підкреслили у Легіоні / ілюстрація t.me/legionoffreedom

Легіон "Свобода Росії" взяв на себе відповідальність за атаку на опорний пункт російських військ у Бєлгородській області.

"Доповідаємо: штурмові групи Легіону виконали всі поставлені завдання і успішно повернулися на територію України. У пропагандистів в будь-якій незрозумілій ситуації "втрат немає", - повідомили вони.

За інформацією бійців, 17 грудня їхні штурмові загони зайшли в Білгородську область, знищили взводний опорний пункт "путінських" військ неподалік Теребрено, виконали поставлені завдання і повернулися:

Відео дня

"Дорогою назад залишили цікавий пазл ... "фахівцям" путінських інженерних військ. Висувайтеся, актуалізуйте карти мінних полів. А всім язикам кремля, які пишуть про "українську ДРГ" ще раз (для тупих пояснюємо): ми - російські добровольці. І ми маємо право приходити додому в будь-який час. Тим більше з благою метою".

Нагадаємо, у Головному управління розвідки Міністерства оборони України повідомили, що атаку в Бєлгородській області Росії здійснили противники кремлівського режиму. При цьому несподіваний напад на позиції підрозділів армії Росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону.

Вас також можуть зацікавити новини: