Корупціонерів на фронті застрелять, вважає Петро Кузик / колаж зі скріншоту й фото УНІАН

Мобілізація в Україні на сьогодні триває, і командир батальйону "Свобода" - майор Нацгвардії Петро Кузик жорстко відреагував на пропозицію відправляти на війну корупціонерів.

Якщо людина, як обкрадала армію, потрапить на фронт, її застрелять, поділився думкою офіцер в ефірі каналу "Київ24". Він підкреслив, що у зоні бойових дій від забезпечення залежить життя воїнів. "Якщо є недостача в озброєнні, в системах захисту, того, що потребує боєць, якщо хтось його вкрав, це він (корупціонер, - Ред.), не більше, не менше - з десяток, сотню, залежно від масштабів корупції, прирік на смерть", - сказав майор.

Кузик так спрогнозував долю такого мобілізованого на фронті: "Його застрелять, я вам відверто скажу".

Відео дня

Коли буде "свіжий" закон про мобілізацію - новини та важлива пропозиція

Український парламент схвалив на початку лютого поданий Кабміном проект закону про мобілізацію. У цей законопроект вже подали понад 4 тисячі правок. На думку член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського парламентарі можуть остаточно ухвалили документ до кінця цього місяця.

Пізніше міністр юстиції Денис Малюська заявив, що на війну можна відправляти деяких засуджених українців, зокрема, тих, що вчинили корупційні злочини.

Вас також можуть зацікавити новини: