Шаповалов зазначив, що від Путіна можна очікувати чого завгодно / фото wikimedia.org

Експерт з інформаційної безпеки Андрій Шаповалов у коментарі оцінив загрозу наступу російських військ у травні-червні. Він зазначив, що ворог не збирається зупинятися.

"З огляду на те, що говорить наш президент, з огляду на те, що ми бачимо про їхню мобілізацію, про те, що вони не збираються зупинятися. Я від них можу очікувати все, що завгодно. З точки зору, я не військовий експерт, а з інформаційної, можна говорити про те, що розхитувати цю тему для них вигідно, тому що в такий спосіб вони тримають у напрузі нас, вони тримають у напрузі світ", - заявив експерт у коментарі "Обозревателю".

За його словами, лякаючи брязканням зброєю росіяни реалізують свої цілі інформаційно-психологічних спеціальних операцій, а саме виводити противника з рівноваги.

Відео дня

Щодо напрямків, на яких може відбутися наступ, Шаповалов зазначив, що від Путіна, з огляду на його поведінку, можна очікувати будь-якої "нелогічної дурості".

Новий наступ РФ - останні новини

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник прокоментував можливий наступ росіян у травні-червні, про який говорив президент Володимир Зеленський. Він зазначив, що окупанти дійсно тиснуть по лінії фронту.

В Інституті вивчення війни зазначили, що окупанти навесні продовжать спроби локальних атак і спробують підготуватися до нового наступу влітку. При цьому керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко також зазначив, що РФ може планувати новий великий наступ на літо.

Вас також можуть зацікавити новини: