Росіяни вночі били по Харкову та низці населених пунктів регіону / фото t.me/synegubov/9417

Серед ночі росіяни вдарили по Харкову, в наслідок чого пошкоджені житлові будинки, є постраждалі дві людини, в тому числі дитина.

Про це повідомив керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram. "О 03:20 окупанти завдали удар по м. Харків. Виникла пожежа у трьох приватних будинках. Попередньо - пошкоджено 12 приватних житлових будинків. Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес", - написав він. Голова ОВА підкреслив, що в районі влучення виключно цивільна інфраструктура та житловий район.

Також він повідомив, що цієї доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали вже 21 населений пункт Харківщини, авіаційних обстрілів зазнали н.п. Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори. На цей момент відомо про постраждалу 62-річну жінку також у с. Липці Харківській район, по якому був артобстріл.

Відео дня

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти, паралельно з артилерійськими обстрілами у ніч на п'ятницю, 10 травня, завдали комбінованого удару по Україні - застосували ударні безпілотники типу Shahed-131/136 та зенітні керовані ракети С-300/С-400, повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

За його відомостями, ліквідовано 10 безпілотників у межах Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: