Яка ситуація в Харкові та області? / фото facebook.com/MNSKHARKIV

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну ворог б'є по Харкову і області, руйнуючи будинки і вбиваючи мирних жителів. 

УНІАН в режимі онлайн розповідає, що відбувається в Харкові та області сьогодні, 21 квітня.

22:00 У Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття.

Відео дня

21:55 Переграли самі себе: Подоляк назвав головні "досягнення" режиму Путіна за час війни.

21:00 З харківського дельфінарію до Одеси евакуюють морських тварин.

20:01 Відеозвернення Ігоря Терехова:

19:47 У Харкові зруйновано 1929 житлових будинків, а близько 30% харків'ян покинули город. Зараз із міста можна виїхати потягом або машиною, всі бажаючі мають таку можливість.

19:16 Нові закони, ухвалені Парламентом України 21/04/2022.

Війна в Україні: що відбувається у Харкові та області сьогодні, 21 квітня

18:54 Двоє цивільних людей загинули 21 квітня внаслідок обстрілу Київського району Харкова — російський снаряд влучив у легковий автомобіль у Центрі екстреної меддопомоги регіону. За інформацією, снаряд влучив у моторний відсік легковика "Лада", автомобіль з людьми вигорів вщент.

18:06 Чергове відео обстрілу окупантами Харкова.

17:52  У Харкові правоохоронець Іван одружився зі своєю нареченою Наталією - просто в конференц-залі слідчого управління облуправління Нацполіції. Процедуру реєстрації шлюбу провів начальник Нацполіції Володимир Тимошко за умов воєнного часу.

17:15 Окрім знищення Су-34, Повітряне командування "Схід" повідомляє про збиті Су-35 та безпілотник на Харківщині. "Знешкодження повітряних цілей відбулося на висоті близько 6000 кілометрів в районі Ізюма".

16:36 Жительку Харківщини, яка народила трійню у Полтаві, виписали з пологового будинку. 27-річна Альона Квакіна переїхала через війну із селища Старий Салтів. Про те, що виношує трійню, каже, знали з чоловіком із восьмого тижня вагітності.

Війна в Україні: що відбувається у Харкові та області сьогодні, 21 квітня

16:21 Знову пожежа після прильотів у Харкові.

15:33 На Ізюмщині знищили російській літак Су-34 — повідомляє Синєгубов.

15:17 Між Україною та росією відбувся черговий обмін полоненими, повідомила віцепрем'єр-міністерка Верещук. Вдалося повернути 19 людей — десять військових та дев'ять цивільних. Серед звільнених є поранені.

13:45 Хороші новини від Арестовича щодо ситуації на фронті. Втім, інших від нього немає.

12:46 Росія відмовилася від пропозиції генсека ООН про "Великоднє перемир'я" в Україні.

11:43 Дотримуємось простих правил і разом йдемо до перемоги Зараз небезпечно!- ходити в ліс, на водойми, поля, де проводились бойові дії; - наближатися до розбитої ворожої техніки; - заходити до покинутих споруд та будинків; - з'їжджати на узбіччя доріг. Помітили підозрілий предмет - не наближайтеся! Повідомте рятувальників - 101 або національну поліцію-102. Бережіть себе!

11:19 Поліція затримала двох харків'ян за крадіжку півмільйона гривень із супермакета. Зловмисники розбили скло вітрини магазину на проспекті Петра Григоренка та вкрали 500 тисяч гривень, а також цигарки на суму понад 75 тисяч гривень. Наразі їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Війна в Україні: що відбувається у Харкові та області сьогодні, 21 квітня

10:54 Російські окупаційні війська знову обстрілювали райони Харкова із реактивних систем залпового вогню, було близько 15 обстрілів. Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синєгубов. Внаслідок атак окупантів постраждали 5 мирних жителів.

9:57 Внаслідок рашистських обстрілів учора ввечері у Харкові згорів багатоповерховий будинок.

Війна в Україні: що відбувається у Харкові та області сьогодні, 21 квітня

9:06 Оновлено адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові.Нагадуємо, що гуманітарна допомога у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти" надається безкоштовно.У Департаменті цивільного захисту ХОВА просять громадян не створювати черги, це може бути небезпечним.

Війна в Україні: що відбувається у Харкові та області сьогодні, 21 квітня

9:02 "Укрзалізниця" призначила додатковий евакуаційний рейс із Харкова на 21 квітня 11:30 — 209/210 Харків-Пас. — Івано-Франківськ.

07:00 За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ворог нарощує систему технічного забезпечення. У ранковому зведенні зазначається, що окупанти продовжують часткове блокування та обстріл міста Харкова.

У Балаклії поранених російських військовослужбовців почали розміщувати у міській поліклініці, попри те, що шпиталь для російських військових обладнаний у будівлі місцевої музичної школи. У штабі вважають, що все це свідчить про значне зростання кількості поранених та проблеми з їхньою подальшою медичною евакуацією.

00:11 У Харкові, після обстрілу на Салтівці, спалахнули дві багатоповерхівки та припарковані поруч автомобілі.

Нагадаємо, війська Росії вранці 24 лютого почали повномасштабне вторгнення в Україну. Спочатку ворог скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирні міста, в тому числі - Київ, Харків, Маріуполь і Чернігів.

Вас також можуть зацікавити новини: