На Миколаївщині через атаку дронів можливі відключення світла / фото УНІАН, Микола Тис

Ввечері 9 березня російські загарбники випустили по Україні "Шахеди". Постраждала, зокрема, Миколаївська область, там лунали вибухи.

Як повідомив керівник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, під час атаки у Павлівському сільському окрузі Миколаївщини було пошкоджено лінії електропередач. Через це у довколишніх селах можливі відключення електроенергії. 

"Звернень до екстрених служб поки не надходило. Триває робота з обстеження місць падіння уламків та виявлення можливих пошкоджень", – додав він. 

Відео дня

Варто зазначити, що станом на 02:26 10 березня атака дронами все ще триває.

Атаки РФ по Україні: інші новини

Протягом дня, 9 березня, Росія весь день гатила по Донеччині. Внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік. Четверо мешканців області отримали поранення, повідомили в Офісі генпрокурора. Зокрема, внаслідок кдару по місту Українськ із мінно-вибуховою травмою і відкритим переломом гомілки до лікарні доправили 29-річну постраждалу. 

На Дніпропетровщині росіяни вбили 16-річного хлопця. Його 22-річний брат отримав важкі поранення. У постраждалого черепно-мозкова травма, забої та множинні переломи. Зазначалося, що він перебував у реанімації у важкому стані.

Вас також можуть зацікавити новини: