Володимир Путін не дасть спокою Україні, вважає експерт / скріншот

Хоча під час повномасштабної війни РФ проти України міф про владу російського диктатора було заплямовано, це не означає, що він відступить.

Володимир Путін розуміє наслідки для нього особисто, якщо він зазнає невдачі в Україні, і тому "немає ціни, яку (Росія - Ред.) не заплатить", публікує думку колишнього аташе Великобританії з питань оборони у Москві Джона Формана Sky News. "Міф про владу (Путіна - Ред.) було заплямовано" за понад 500 днів війни, ...але це не означає, що він відступить", - сказав екс-аташе.

На його думку, диктатор "цілком у своїй місії". "Я думаю, що він вважає свою місію дуже історичною... Це частина його особистої спадщини", - заявив Форман. Експерт додав, що Путін вважає Захід "надзвичайно слабким".

Відео дня

Варто зазначити, що західні держави активно допомагають Україні протидіяти повномасштабній агресії РФ, зокрема, надають зброю, боєприпаси й техніку.

Повномасштабна війна в Україні триває - що треба знати сьогодні

РФ розраховувала швидко захопити Україну, але добряче "отримала по зубах". "Мінусовано" багато окупантів - загальні втрати ворога на 16 серпня 2023 року становлять приблизно 255 570.

ЗМІ писали, що Росія опинилася у стратегічному глухому куті, і через це Володимир Путін дав "зелене світло" на спричинення росіянами катастроф на Запорізькій та Курській атомних електростанціях. Журналісти зазначали, що РФ хоче звинуватити в катастрофах українську сторону.

Вас також можуть зацікавити новини: